100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.8 FSI 190PK
Bouwjaar 10.2008 - 08.2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant 2.8 FSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A6 Avant 2.8 FSI

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA StabilisatorstangenPLYMOUTH RemblokkenMASERATI Remschoenen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 Avant

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.