WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren AUDI A6 Avant

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1996 tot heden
240
326
Stationwagen

ABS sensor kopen voor uw AUDI A6 Avant

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.