WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Allroad 3.0 TDI quattro 313PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2014

ABS sensoren AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7) 3.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A6 Allroad
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30563
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
50% Korting
21,76
43,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Een defect ABS-sensor herkennen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7) 3.0 TDI quattro, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensor op uw AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7) uitlezen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.