WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 RS6 quattro 580PK
Bouwjaar 09.2008 - 08.2010

ABS sensoren AUDI A6 RS6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 RS6 quattro

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A6 past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, ATE, Brembo, Lucas, Rofren, Bendix, Pagid en Zimmermann Gietijzer komt minder vaak voor als component. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.