100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 3.0 TDI quattro 240PK
Bouwjaar 10.2008 - 03.2011

ABS sensoren AUDI A6 3.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 3.0 TDI quattro

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A6. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.