WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.0 TDI 170PK
Bouwjaar 11.2008 - 03.2011

ABS sensoren AUDI A6 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 2.0 TDI

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 komen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.