WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.8 quattro 190PK
Bouwjaar 07.1999 - 05.2001

ABS sensoren AUDI A6 2.8 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A6
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30007
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
velg Ø: 16
Lengte: 1050 mm
sensortype: Passieve sensor
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
42% Korting
21,76
37,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 2.8 quattro

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A6

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WiellagersSSANGYONG RemklauwenDAEWOO Draagarmen.