WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 Avant 2.7 TDi 163PK
Bouwjaar 11-2005 - 03-2008

ABS sensoren AUDI A4 Avant 2.7 TDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A4 Avant 2.7 TDi

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenFIAT HandremkabelsLAND ROVER Draagarmen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A4 Avant

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.