WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 1.8 TFSI quattro 160PK
Bouwjaar 09.2008 - 03.2012

ABS sensoren AUDI A4 1.8 TFSI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A4
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30563
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
50% Korting
21,76
43,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A4 1.8 TFSI quattro

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A4 komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.