WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 2.7 TDI 163PK
Bouwjaar 11.2005 - 06.2008

ABS sensoren AUDI A4 2.7 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A4 2.7 TDI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A4

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?