100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 40 TFSI 190PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 40 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 40 TFSI uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILAND ROVERISUZUKIA. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.