100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 35 TFSI 150PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 35 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Sportback 35 TFSI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.