100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 35 TDI 150PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 35 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 35 TDI uitlezen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.