100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 30 g-tron 131PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 30 g-tron

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMERCEDES-BENZFERRARIROVER. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensor op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 30 g-tron uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF). Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.