100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI 190PK
Bouwjaar 05.2016 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Sportback. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.