100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TDI quattro 150PK
Bouwjaar 02.2013 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 2.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 2.0 TDI quattro

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Sportback dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.