100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.6 TDI quattro 110PK
Bouwjaar 05.2015 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.6 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 1.6 TDI quattro

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemklauwenKIA WiellagersCHRYSLER Draagarmen.