100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 10.2012 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Sportback. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.