100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.6 TDI 115PK
Bouwjaar 02.2017 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback komen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemslangenMASERATI RemcilindersLDV Spoorstang. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.