100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron 150PK
Bouwjaar 05.2014 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Elke AUDI A3 Sportback heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.