100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI 105PK
Bouwjaar 05.2013 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.