100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI 110PK
Bouwjaar 05.2014 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS HandremkabelsDACIA RemklauwenVOLVO Stabilisatorstangen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.