100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.0 TFSI 115PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.0 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 1.0 TFSI

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT DraagarmenALFA ROMEO StabilisatorstangenNISSAN Spoorstang. Elke AUDI A3 Sportback heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.