100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback RS3 quattro 340PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2012

ABS sensoren AUDI A3 Sportback RS3 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback RS3 quattro

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.