100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 3.2 V6 quattro 250PK
Bouwjaar 09.2004 - 05.2009

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 3.2 V6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 3.2 V6 quattro

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bendix, Jurid, Zimmermann, ATE, TRW, Bosch, Lucas, Rofren, Textar, ABS en Pagid Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemtrommelsKIA DraagarmenVAUXHALL Remklauwen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.