100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI 200PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd