100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 2.0 TDI

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemtrommelsGMC RemslangenMAZDA ABS sensoren. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.