100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.9 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2004 - 05.2010

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.9 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Sportback 1.9 TDI

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.