100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.6 TDI 90PK
Bouwjaar 05.2009 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.