100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 115PK
Bouwjaar 03.2017 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Limousine 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Limousine 1.6 TDI

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Limousine, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemcilindersMINI RemschijvenINFINITI Remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.