100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet S3 quattro 290PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet S3 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet S3 quattro

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Cabriolet

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS HandremkabelsHONDA RemslangenSUZUKI Fuseekogels.