100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet S3 quattro 300PK
Bouwjaar 04.2014 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet S3 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Cabriolet S3 quattro

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Je kunt bij ons betalen via {LIST} U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.