100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 40 TFSI 190PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 40 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 40 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) uitlezen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.