100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro 190PK
Bouwjaar 05.2016 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Cabriolet komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemtrommelsIVECO WiellagersHYUNDAI Handremkabels. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.