100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro 150PK
Bouwjaar 03.2014 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.