100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.8 TFSI quattro 180PK
Bouwjaar 03.2014 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet 1.8 TFSI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet 1.8 TFSI quattro

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Cabriolet.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..