100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 04.2008 - 05.2013

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.