100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.2 TFSI 105PK
Bouwjaar 03.2010 - 05.2013

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet 1.2 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet 1.2 TFSI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Cabriolet past. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.