100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 S3 quattro 256PK
Bouwjaar 02.2007 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 S3 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 S3 quattro

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemslangenBMW SpoorstangHYUNDAI Wielnaven. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.