100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TFSI quattro 200PK
Bouwjaar 09.2004 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 2.0 TFSI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 2.0 TFSI quattro

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.