100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TFSI 200PK
Bouwjaar 09.2004 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 2.0 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU StabilisatorstangenLAND ROVER RemblokkenDAEWOO Stuurkogels. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 2.0 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.