100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI quattro 170PK
Bouwjaar 03.2006 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 2.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 2.0 TDI quattro

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.