100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 163PK
Bouwjaar 06.2006 - 06.2008

ABS sensoren AUDI A3 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 2.0 TDI

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.