100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 170PK
Bouwjaar 03.2006 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 2.0 TDI

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ABS, Rofren, TRW, Pagid, Brembo, Zimmermann en Bendix Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.