100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.9 TDI 105PK
Bouwjaar 05.2003 - 05.2010

ABS sensoren AUDI A3 1.9 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 1.9 TDI

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschoenenALFA ROMEO RemklauwenBUICK Stuurkogels. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, TRW, Jurid, Rofren en ATE