100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 TFSI 160PK
Bouwjaar 11.2006 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 1.8 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 1.8 TFSI

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemcilindersSSANGYONG WielnavenPORSCHE Remschoenen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.