100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.6 FSI 115PK
Bouwjaar 08.2003 - 09.2007

ABS sensoren AUDI A3 1.6 FSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 1.6 FSI

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemschoenenBMW HandremkabelsOLDSMOBILE Spoorstang. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensoren in het wiellager

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.