100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.9 TDI quattro 130PK
Bouwjaar 08.2000 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.9 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 1.9 TDI quattro

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG FuseekogelsBUICK RemtrommelsLDV Spoorstang. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.