100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T quattro 150PK
Bouwjaar 12.1996 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.8 T quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30008
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 290 mm
sensortype: Passieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
50% Korting
22,34
44,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 1.8 T quattro

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.