100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T quattro 180PK
Bouwjaar 10.1998 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.8 T quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30008
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 290 mm
sensortype: Passieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
50% Korting
22,34
44,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 1.8 T quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637